Duiken in Veenendaal

Duiken in Veenendaal bij Discovery Divers Veenendaal

Duiken in Veenendaal, Michel QuintHoi! Leuk dat je er bent. Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Michel Quint, eigenaar van PADI 5*IDC Dive Resort Discovery Divers Veenendaal. Ik ben 35 jaar oud, getrouwd, trotse vader van 3 kids en woon in Veenendaal. Als beroepsduiker en PADI Course Director is duiken mijn passie. Graag laat ik je samen met de andere instructeurs van onze duikschool kennis maken met duiken in Veenendaal!

Discovery Divers Veenendaal

In Veenendaal zijn we nu twee jaar bezig om onze duikschool Discovery Divers Veenendaal vorm te geven. En ik moet zeggen; het gaat de goede kant op. We kunnen steeds meer duikers die oprecht geïnteresseerd zijn in duiken een leuke duikomgeving bieden. Dat geldt voor zowel de beginnende als voor de (ver) gevorderde duiker, voor jong en oud. Je kunt bij ons dus leren duiken en je verder ontwikkelen als duiker op het gebied van jouw duikinteresse. Wij geven training op elk niveau!

PADI duikopleidingen

Bij onze duikschool worden alle pijlers binnen het sportduiken door de juiste mensen ondersteund. Zodat wij je een platform kunnen bieden van het hoogste niveau met de juiste mensen op de juiste plaats.

Deze pijlers zijn de PADI duikopleidingen, het PADI freedive programma, het PADI AWARE programma, de DAN en EFR opleidingen en een actief Duikteam dat met regelmaat traint en duikuitjes organiseert voor de beginnende en gevorderde duiker.

Alle zwembadtrainingen doen we in zwembad ‘de Vallei’ in Veenendaal. Voor de buitenwaterduiken wijken we uit naar ‘De Beldert’ in Zoelen of ‘De Reeuwijkse Plassen’ in Reeuwijk. Dat is net niet helemaal duiken in Veenendaal 😉

Duiken in Veenendaal op maat voor jou!

Kijk gerust rond op onze site! En ontdek de mogelijkheden voor jou en je vrienden om te duiken in Veenendaal. Ben je geïnteresseerd in een opleiding of heb je vragen neem dan gerust contact met me op.

Alles mogelijk is. Duik enthousiasme staat voorop 🙂

Met vriendelijke duikgroet, Michel Quint

PADI Course Director #959516

EFR Instructor Trainer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *