Discovery Divers Veenendaal

Voor meer informatie, neem contact met ons op!

 Contact

Duiken is een ervaring die iedereen moet meemaken

Een ervaring die iedereen moet meemaken: dát was het gevoel dat Michel Quint had toen hij zijn eerste duik maakte. Het jaar was 1999, dus dat is alweer een tijd geleden. Om zijn passie voor duiken op anderen over te kunnen brengen, startte hij begin 2006 zijn eigen duikschool; ‘Quint Diving’ om vervolgens in 2011 onder zijn eigen naam verder te gaan. Nu heeft hij zijn droom kunnen verwezenlijken en samen met zijn professionele PADI Staf heet hij u welkom bij PADI 5* Instructor Development Resort DiscoveryDivers Veenendaal.

Michel Quint heeft van zijn passie zijn werk gemaakt en werkt momenteel full-time als commerciëel beroepsduiker. Zijn eerste duikervaring had hij negentien jaar geleden.

"Ik was meteen verkocht. Duiken is geweldig, je bent sportief bezig, het past bij een gezonde levensstijl en het laat je een andere kant van de wereld zien. Er is zoveel meer te verkennen dan alleen land, het is een gemiste kans als je dat aan je voorbij laat gaan"

In zijn dagelijkse werk als Commerciëel beroepsduiker bevindt hij zich heel wat uren onder water, maar hij wil ook graag zijn enthousiasme voor de duiksport overbrengen op anderen.

Team DDV

Over je eerste duik
 

"Goede begeleiding is essentieel"

Duiken vereist een goede voorbereiding en de juiste begeleiding. Als PADI Course Director kan Michel iedereen begeleiden die de duiksport eens aan den lijve wil ondervinden. “Goede begeleiding is essentieel”, zegt Michel.

"Wie een goede eerste duikervaring heeft, wil zeker vaker duiken."

Wie verder wil in de duiksport, kan hiervoor ook terecht bij DiscoveryDivers Veenendaal. DiscoveryDivers hanteert het PADI-systeem van opleidingen, van beginnerscursussen tot de beroepsopleidingen, en dat is niet voor niets. PADI is de grootste en meest invloedrijkste sportduikorganisatie ter wereld! Daarnaast worden er diverse speciale cursussen gegeven, zoals de PADI Self-Reliant specialty, de PADI Sidemount Specialty, de PADI Full Face Mask Distinctive Specialty en de PADI Public Safety Diver Specialty.

"Duiken moet voor iedereen een mooie en vooral ook leuke ervaring zijn. Daarom is bij ons alles mogelijk"

zegt Michel. Op de website is te zien welke cursus er aangeboden wordt, maar wie een afwijkend programma wil volgen, is ook van harte welkom. Via DiscoveryDivers Veenendaal wil Michel iedereen de mogelijkheid geven de wereld onder het wateroppervlak te verkennen.

"Die mooie ervaring die ik bij mijn eerste duik had en iedere keer weer opnieuw heb, dat is iets wat iedereen moet meemaken. Ik en mijn Staf zien je dan ook graag tijdens één van de cursussen!"

Voor meer informatie, neem contact met ons op!

 Contact