PADI Assistent Instructor Course

Meld je direct aan voor deze cursus!

Direct aanmelden

Stap twee als PADI Pro. Word PADI Assistant Instructor!

Ben je klaar om de tweede stap richting een carriëre in de duiksport te zetten? Het avontuur op het profesionele vlak binnen de recreatieve duiksport begint met het PADI Divemaster programma en wordt verder uitgebouwd in deze PADI Assistant Instructor cursus. In dit programma bouw je de kennis en vaardigheden verder uit en leer je presenteren, terwijl je samenwerkt met de Instructor. PADI Assistant Instructor is een onderdeel van het PADI Instructor Development programma.

Wat leer je?

Tijdens het PADI Assistant Instructor programma ligt de focus op het lesgeven en verder ontwikklen van de kennis over de het PADI leerprogramma.

De voldoening komt als je als PADI Assistant Instructor in staat blijkt om anderen te leiden, te begeleiden, te helpen en hen de pracht van het duiken in de ruime zin van het woord te laten ervaren en een volwaardig lid van het instructieteam te zijn

Om mee te mogen doen aan de PADI Assistant Instructor cursus moet je:

  • PADI Divemaster zijn
  • Tenminste 6 maanden gebrevetteerd duiker zijn
  • Een Emergency First Response Primary and Secondary Care (of opleiding in eerste hulp en reanimatie van een andere organisatie) cursus hebben afgesloten binnen de laatste 24 maanden
  • Fit zijn om te duiken en een medische verklaring (PDF) ondertekend door een arts binnen de laatste 12 maanden hebben
 

Wat is leuk?

Je wordt onderdeel van het instructieteam en dat is het begin van je leven als een professional in de duikindustrie, die het ontdekken meer dan waard is. Je hobby wordt je beroep!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze cursus bedragen € 599,- (inclusief cursusboek).

Meld je nu aan!

Ben je er klaar voor om de reis je leven te maken! Meld je dan nu aan via onderstaande knop:

Meld je direct aan voor deze cursus!

Direct aanmelden