Discover Scuba Diving

PADI DISCOVER SCUBA DIVING -JE EERSTE ONDERWATERERVARING

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om onderwater te ademen?

Als je wilt duiken met duikflessen maar niet zeker weet of een duikcursus geschikt is voor jou, dan kan het PADI Discover Scuba Diving-programma je antwoorden geven op deze vragen!

PADI-duikwinkels bieden dit programma aan in het zwembad, vanaf het strand of vanaf een duikboot. Je kunt dus dicht bij huis of op je vakantiebestemming gaan duiken. Omdat het geen cursus is, biedt PADI Discover Scuba Diving je snel de mogelijkheid om kennis te maken met de onderwaterwereld.

Om je aan te melden voor een PADI Discover Scuba Diving-ervaring, moet je ten minste 10 jaar oud zijn. Eerdere duikervaring is niet vereist, maar een redelijke fysieke gezondheid is belangrijk.

Je leert onder direct toezicht van een PADI-professional de basisregels en vaardigheden voor veilig duiken. Als je de buitenwaterduik maakt, moet je enkele aanvullende vaardigheden in ondiep water oefenen voordat je aan je avontuur begint. Maak je klaar om:

  • Te leren over de duikuitrusting en hoe gemakkelijk het is om onder water te bewegen.
  • Te ervaren hoe het is om onder water te ademen.
  • Belangrijke vaardigheden te leren die je tijdens elke duik gebruikt.
  • Plezier te hebben tijdens het zwemmen en verkennen.
  • Te ontdekken hoe je verder kunt gaan en gecertificeerd duiker kunt worden met de PADI Open Water Diver-cursus.

Je gaat gebruik maken van de standaard duikuitrusting zoals masker, snorkel, vinnen,ademautomaat, trimvest, duikmeters en een fles.

Sitepictogram

Neem contact met ons op