PADI Open water diver referral

JE DUIK AVONTUUR BEGINT HIER MET DE PADI OPEN WATER DIVER REFERRAL CURSUS!

De PADI Open Water Diver cursus is ’s werelds meest populaire duikcursus en heeft miljoenen mensen geïntroduceerd in de avontuurlijke wereld van het duiken.

Wat is het leukste gedeelte van deze cursus…eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring, die je nooit meer vergeet. Je leert alles om veilig een gebrevetteerde duiker te worden. De PADI Open Water Diver Referral cursus is de perfecte combinatie als je niet al je tijd in je vakantie wil kwijtraken aan theorie en zwembadlessen.

Gedurende deze cursus maak je tenminste 5 zwembadduiken en rond je de theorie af in Nederland. Daarna maak je tijdens je vakantie minimaal vier duiken in het buitenwater onder de supervisie van je PADI Instructor.

De PADI Open Water Diver Referral cursus bestaat uit twee onderdelen bij ons (het derde onderdeel doe je in het buitenland):

  • Theorie-  (online via Open Water Touch) om de basisbeginselen van het duiken te begrijpen;
  • Zwembadduiken – om de basisvaardigheden van het duiken te leren – 5 modules

Om deel te nemen aan een PADI Open Water Diver cursus of Junior Open Water Diver cursus, moet je minimaal 10 jaar oud zijn en voldende zwemvaardigheden hebben.
(vanwege internationale internetregels is er een extra registratiestap vereist voor PADI eLearning studenten jonger dan 13 jaar oud).

5 zwembad duiken onder begeleiding van een PAD professional inclusief gebruik van uitrusting*, digitaal OWD Touch lesboek, digitaal logboek.

Sitepictogram

Neem contact met ons op