PADI Open water diver

JE DUIK AVONTUUR BEGINT HIER MET DE PADI OPEN WATER DIVER CURSUS!

De PADI Open Water Diver cursus is ’s werelds meest populaire duikcursus en heeft miljoenen mensen geïntroduceerd in de avontuurlijke wereld van het duiken.

Wat is het leukste gedeelte van deze cursus…eigenlijk alles, want leren duiken is een geweldige ervaring. De eerste keer dat je onder water ademt is een ongelooflijke ervaring, die je nooit meer vergeet. Je leert alles om veilig een gebrevetteerde duiker te worden. Gedurende deze cursus maak je tenminste 5 beschutwater of zwembadduiken en vier duiken in het buitenwater onder de supervisie van je PADI Instructor.

Start je PADI cursus direct na het downloaden van de nieuwe, up2date elearning; de PADI Open Water Touch.

De PADI Open Water Diver cursus bestaat uit drie onderdelen:

  • Theorie-  (online via Open Water Touch) om de basisbeginselen van het duiken te begrijpen;
  • Zwembadduiken – om de basisvaardigheden van het duiken te leren – 5 modules;
  • Buitenduiken – om je vaardigheden te herhalen en de onderwaterwereld te ontdekken! – 4 open water duiken

Om deel te nemen aan een PADI Open Water Diver cursus of Junior Open Water Diver cursus, moet je minimaal 10 jaar oud zijn en voldende zwemvaardigheden hebben.
(vanwege internationale internetregels is er een extra registratiestap vereist voor PADI eLearning studenten jonger dan 13 jaar oud).

5 zwembad duiken en 4 buitenwater duiken onder begeleiding van een PAD professional

Inclusief gebruik van uitrusting*, digitaal OWD Touch lesboek, digitaal logboek en certificering.

*Cursuskosten zijn exclusief het gebruik van een duikpak!
Aangezien het dragen van een duikpak afhankelijk is van persoonlijke voorkeur en verkrijgbaar is in verschillende maten en vormen, hebben we ervoor gekozen om deze verantwoordelijkheid bij de cursist te leggen. Daarnaast is het hebben van een goed sluitend pak een vereiste voor de veiligheid. Een niet goed sluitend pak kan zorgen voor veilighiedsrisico’s.
Als duikschool hebben we nog een kleine voorraad verschillende pakken in diverse maten die kosteloos geleend kunnen worden tijdens de cursus. Mocht jouw maat echter niet beschikbaar zijn, dan raden we aan om er een aan te schaffen. Maar als je dit liever niet wilt, is dat geen probleem. We duiken op locaties waar je ter plaatse een duikpak op maat kunt huren.

Sitepictogram

Neem contact met ons op