Padi Advanced Open Water

VERVOLG JOUW DUIKAVONTUUR MET DE PADI ADVANCED OPEN WATER DIVER CURSUS!

Ontdekking, avontuur, nieuwe skills en natuurlijk ervaring.

Dat is waar de PADI Advanced Open Water Diver cursus voor staat. En nee, je hoeft niet ervaren te zijn om aan deze cursus te mogen beginnen – hij is ontworpen om direct na de PADI Open Water Diver cursus te worden gevolgd.

De Advanced Open Water Diver cursus helpt je zelfvertrouwen te vergroten en bouwt je duikvaardigheden verder uit, zodat je jezelf nog comfortabeler voelt in het water. Het is een prima manier om meer duikervaring op te bouwen onder supervisie van je PADI instructeur. Deze cursus bouwt voort op wat je hebt geleerd in de PADI Open Water cursus en introduceert nieuwe mogelijkheden door de introductie van nieuwe activiteiten en manieren om plezier te hebben tijdens het duiken.

Je bouwt je vaardigheden verder uit tijdens het maken van vijf buitenwaterduiken. Zo leer je:

  • Navigeren onder water (verplichte duik).
  • Dieper te duiken (ergens tussen de 18-30 meter, ook dit is een verplichte duik).
  • Een keuze uit drie andere Adventure Duiken in overleg met je instructeur.

Om aan deze cursus te mogen deelnemen moet je:

  • Een PADI Open Water Diver (of gelijkwaardig brevet van een andere trainingsorganisatie) hebben
  • 15 jaar oud zijn (12 jaar voor Junior Advanced Open Water Diver)
HET LEUKE GEDEELTE:

Eén reden waarom je de Advanced Open Water Diver cursus leuk zult vinden is dat jij en je instructeur kunnen kiezen uit 15 verschillende soorten Adventure Duiken om deze cursus af te kunnen ronden.
Zo kun je digitale onderwaterfotografie (underwater photography), wrakduiken (wreck diving), peak performance buoyancy en meer doen.

  • Ontvang credits! Elke Adventure Duik in de PADI Advanced Open Water Diver cursus geeft credit voor de eerste duik van de corresponderende PADI Specialty Diver cursus.
  • Misschien heb je al 1 of meerdere specialties gedaan. Dan kun je de 1e duik van deze specialty ook laten meetellen voor je PADI advanced openwater diver brevet.
Sitepictogram

Neem contact met ons op