PADI Reactivate

PADI Reactivate - Reactiveer je brevet met PADI Reactivate

Heb je al een tijd niet meer gedoken en ben je toe aan een opfrisser? 

Het PADI ReActivate programma is de perfecte manier om je kennis en vaardigheden van de PADI Open Water Diver cursus op te frissen, voordat je weer het water in gaat. Of het nu gaat om het herhalen van een paar kernpunten of het volledig herhalen van de basis, ReActivate is aanpasbaar aan jouw behoeftes: je herhaalt op je gemak de theorie op je tablet/iPad of computer en gaat vervolgens duiken met een PADI-professional. Het is makkelijk en snel, de perfecte manier om je voor te bereiden op de volgende PADI-cursus of op vakantie.

ReActivate Touch (voor tablets of mobiele apparaten) of ReActivate Online (voor je eigen computer).

Je duikt onder in verschillende duikscenario’s en neemt beslissingen die je kennis van de duikveiligheidsregels testen. Bestudeer de onderwerpen in je eigen tempo en ga dieper in op de materie waar je dat nodig acht.

In het water zal de PADI-professional je helpen je rust en vertrouwen terug te vinden, zodat je weer veilig kunt gaan duiken. Je oefent alle belangrijke veiligheidsprocedures en duikvaardigheden die jij nog graag zou willen herhalen.
Neem contact met ons op om de ReActivate Touch of ReActivate Online te krijgen en begin de scenario’s door te nemen. Als je er klaar voor bent, maken wij een afspraak om je ReActivate-duikvaardigheden te gaan oefenen.

Sitepictogram

Neem contact met ons op