PADI Basic Freediver

PADI Basic Freediver, laat de zeemeermin/man in je los.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het is om onderwater te blijven op 1 ademteug?

Het is een fantastische, eerste stap in het aanleren van gedegen freedive-vaardigheden. Je doet de basiskennis over freediven op en je gaat technieken oefenen om in een zwembad of een beschut deel van het buitenwater je adem in te houden.

Om aan de PADI Basic Freediver-cursus mee te kunnen doen moet je 12 jaar of ouder zijn. Je moet voldoende zwemvaardig zijn en een goede, lichamelijke conditie hebben. Je hoeft geen ervaring te hebben met snorkelen, snorkelduiken of freediven.

 

Je leert onder direct toezicht van een PADI-professional de basisregels en vaardigheden voor veilig freediven.

De PADI Basic Freediver-cursus is een sub-cursus van de PADI Freediver-cursus. Het is een fantastische, eerste stap in het aanleren van gedegen freedive-vaardigheden. Je doet de basiskennis over freediven op en je gaat technieken oefenen om in een zwembad of een beschut deel van het buitenwater je adem in te houden.

Tijdens de PADI Basic Freediver-cursus leer je om een masker, snorkel en vinnen te gebruiken. Mogelijk dat je ook gebruik maakt van een natpak en een loodgordel. Uitrusting gebruiken die speciaal voor freediving ontworpen is, is natuurlijk het beste. Maar tijdens deze cursus kun je ook de snorkeluitrusting gebruiken die je al in je bezit hebt.

Sitepictogram

Neem contact met ons op