PADI Assistent Instructor Course

Ben je klaar om de tweede stap richting een carrière in de duiksport te zetten?

Stap twee als PADI Pro: Word PADI Assistant Instructor!

Ben je klaar om de tweede stap richting een carrière in de duiksport te zetten?

Het avontuur op het professionele vlak binnen de recreatieve duiksport begint met het PADI Divemaster programma en wordt verder uitgebouwd in deze PADI Assistant Instructor cursus.
In dit programma bouw je de kennis en vaardigheden verder uit en leer je presenteren, terwijl je samenwerkt met de instructeur. PADI Assistant Instructor is een onderdeel van het PADI Instructor Development programma.

Wat is leuk?
Je wordt onderdeel van het instructieteam, en dat markeert het begin van je leven als een professional in de duikindustrie, die het ontdekken meer dan waard is. Je hobby wordt je beroep!

Tijdens het PADI Assistant Instructor programma ligt de focus op het lesgeven en het verder ontwikkelen van de kennis over het PADI leerprogramma. De voldoening komt wanneer je als PADI Assistant Instructor in staat bent om anderen te leiden, te begeleiden, te helpen en hen de pracht van het duiken in de ruime zin van het woord te laten ervaren, en een volwaardig lid van het instructieteam te zijn.

Om mee te mogen doen aan de PADI Assistant Instructor cursus moet je:
– PADI Divemaster zijn
– Tenminste 6 maanden gebrevetteerd duiker zijn
– Een Emergency First Response Primary and Secondary Care (of opleiding in eerste hulp en reanimatie van een andere organisatie) cursus hebben afgerond binnen de laatste 24 maanden
– Fit zijn om te duiken en een medische verklaring (PDF) ondertekend door een arts binnen de laatste 12 maanden hebben

Sitepictogram

Neem contact met ons op