Divemaster

Als PADI Divemaster maak je van je duikavontuur je leven!

Als PADI Divemaster maak je van je duikavontuur je leven!

Ben je klaar om de eerste stap richting een carriëre in de duiksport te zetten? Het avontuur op het professionele binnen de recreatieve duiksport begint met het PADI Divemaster programma.
In dit programma bouw je de kennis en vaardigheden verder uit, terwijl je samenwerkt met de Instructor.
PADI Divemaster training ontwikkelt je leiderschapkwaliteiten, laat je zien hoe je duikactiviteiten kunt leiden en laat je samenwerken met de Instructor als instructie assistent. PADI Divemaster is een toelatingseis voor zowel de PADI Assistant Instructor als de PADI Open Water Scuba Instructor kwalificaties

Wat is leuk?
Je wordt onderdeel van het instructieteam, en dat markeert het begin van je leven als een professional in een industrie die het ontdekken meer dan waard is. Je hobby wordt je beroep!

Tijdens het PADI Divemaster programma leer je supervisievaardigheden in het leslokaal en zelfstudie. Je voert oefeningen uit in het water en moet een conditietest afleggen. Daarnaast ontwikkel je inzicht in het lezen van problemen en hoe deze op te lossen. Je rol is anderen te helpen bij het verbeteren van hun duikvaardigheden. Je toont je ontwikkeling tijdens een aantal oefenscenario’s of een stageperiode.

De voldoening komt wanneer je als PADI Divemaster in staat bent anderen te leiden, begeleiden, helpen en hen de schoonheid van het duiken in de ruimste zin van het woord te laten ervaren.

Om mee te mogen doen aan de PADI Divemaster cursus moet je:

  • 18 jaar oud zijn
  • Een PADI Advanced Open Water Diver (of gelijkwaardig brevet van een andere trainingsorganisatie) hebben
  • Een PADI Rescue Diver (of gelijkwaardig brevet van een andere trainingsorganisatie) hebben
  • Een Emergency First Response Primary and Secondary Care (of opleiding in eerste hulp en reanimatie van een andere organisatie) cursus hebben afgerond binnen de laatste 24 maanden
  • Tenminste 40 duiken hebben bij het begin van de cursus en 60 voor brevettering
  • Fit zijn om te duiken en een medische verklaring (PDF) ondertekend door een arts binnen de laatste 12 maanden hebben
Sitepictogram

Neem contact met ons op