PADI Specialty Instructeur

MEER DUIKEN EN MEER PLEZIER

Meer duiken maken en nog meer plezier beleven omdat je datgene wat jou in het bijzonder interesseert kunt delen met anderen – dit is waar het om draait bij specialty diver-cursussen geven.

Specialty instructeur-cursussen bieden praktische tips van een ervaringsdeskundige die je meteen in de praktijk kunt brengen. Met 25 standaard beschikbare PADI Specialty Diver-cursussen en vele door PADI-instructeurs ontwikkelde specialty’s, is de keuze enorm – je kunt dan ook meteen aan de slag.

Het volgen van een specialty instructeurs-cursus is zinvol voor elke PADI Instructeur , vooral voor hen die het Master Scuba Diver™ Trainer (MSDT)-brevet willen behalen omdat je hier minimaal vijf PADI Specialty Instructeur-brevetten voor nodig hebt.

Je leert nieuwe technieken aan bovenop de ervaring die je al met een specialty hebt opgedaan waarbij je je vaardigheden en lesmethodieken verder verfijnt. Daarnaast zul je geweldige tips krijgen om je specialty diver-cursussen te promoten.

Ook PADI Assistant Instructors, instructeurskandidaten in opleiding en PADI Divemasters mogen zich inschrijven voor bepaalde specialty instructor-cursussen. Voor enkele specialty’s gelden er aanvullende deelname- en brevetteringsvereisten – laat je PADI Course Director je hierover informeren.

Sitepictogram

Neem contact met ons op